Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Zenita AB bliver ny forhandler i Sverige

Innovative styrker sin tilstedeværelse på det svenske sikkerhedsmarked endnu mere, idet Zenita AB bliver ny forhandler af vores sikkerhedsplatform, Innovative Security Manager™

Innovative styrker igen sin tilstedeværelse i Sverige. Zenita AB bliver ny forhandler af vores softwareplatform Innovative Security Manager™ (ISM). Vi har tidligere i år etableret os med en salgsorganisation i både Norge og senest i Sverige, som led i vores strategi om at blive den førende leverandør af softwareløsninger til hele det nordiske sikkerhedsmarked.

Zenita AB er en etableret aktør i den svenske sikkerhedsbranche med en bred produktportefølje og mange forskellige kunder. Zenita har eksisteret på det svenske sikkerhedsmarked siden 1979 og har igennem årene opnået solide erfaringer, kompetencer samt certificeringer for flere sikkerhedsløsninger.

Udover løsninger til alarmmodtagelse så leverer Zenita integrerede systemer, tyverialarmer, brandalarmer, adgangskontrolsystemer og videoløsninger.

”Vi er glade for, at vi fremover kan tilbyde ISM til både eksisterende og nye kunder i Sverige. ISM er en softwareplatform, som vil kunne give både os og vore kunder nye muligheder i sikkerhedsmarkedet. De mange eksisterende kunder på platformen sikrer, at ISM platformen kontinuerligt bliver udviklet med nye interfaces og funktioner. Samarbejdet med Innovative er vigtigt for vores fremtidige strategi”, udtaler Lars Lundgren, VD hos Zenita.

”Samarbejdet mellem Zenita og Innovative vil uden tvivl styrke begge firmaers position i hele sikkerhedsmarkedet i Sverige, som er en vigtig brik i vores nordiske satsning. Vi er rigtig glade for, at vi nu har en så teknisk kompetent partner på dette for os så vigtige marked”, udtaler Jens Larsen, VP Sales and Marketing hos Innovative.

Læs mere om Zenita her.

Flere oplysninger fås ved henvendelse til:

Jens Larsen, VP Sales and Marketing, jl@innovative.dk , mobil +45 24413211 

Lars Lundgren, VD Zenita AB, lars.lundgren@zenita.se, mobil +46 72-304 00 00

 

undefined

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
VIL I VIDE MERE?
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside