Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Innovative Security Manager™  
hos Østjyllands Brandvæsen

Østjyllands Brandvæsen (tidligere Aarhus Brandvæsen) stod med en aldrende løsning, der ikke længere kunne opdateres. Derfor var der behov for at finde og idriftsætte en ny, fremtidsrettet vagtcentralløsning, der kunne løfte vagtcentralen og give mulighed for nye tiltag og effektivisere arbejdsgangen, der var præget af mange manuelle processer.

Valget faldt på Innovative Security Manager™ (ISM) fra Innovative Business Software A/S, der opfyldt alle aktuelle behov og samtidig opfyldte ønsket om muligheden for at kunne fremsætte og få løst yderligere udviklingsønsker, ændringsforslag og tilretninger.

De nye udvidelser med alarmmodtagelse via Chiron Iris og andre AIA-centraler har ikke alene udvidet kundeporteføljen, men også givet et større forretningsområde og gjort vagtcentralen til en mere robust og selvfinansierende forretning, der nu bidrager positivt til brandvæsenets samlede drift.

Særligt udvidelsen med en dispatch mod Securitas er en kæmpe lettelse i det daglige arbejde hos Østjyllands Brandvæsen.

Seneste udvidelse er en Terma T.react radiodispatch, der giver yderligere effektivsering i forbindelse med større indsatser.

 

 

 

Innovative Security ManagerTM funktioner:

 • Vagtcentral, herunder diverse alarmmodtagelser
 • Flådestyring m/positionsserver mv.
 • Kort
 • Nødkald
 • Terma T.react radio-dispatch

Fordele:

Udvidet forretningområde med AIA-alarmmodtagelse. Større indtjeningsgrundlag med en rentabel og profital forretning, der bidrager positivt til driften af brandvæsenet.

Innovative Security Manager™ har med sine mange fleksible anvendelsesmuligheder givet en udvidelse af vores daglige opgaver i forhold til det tidligere system, og sikret en effektivitet og automatisering af mange opgaver.
Kristian Weinreich
Teamleder vagtcentralen Østjyllands Brandvæsen​

FOR MERE INFORMATION

Venligst kontakt Sales Director Pekka Uutela

LÆS MERE OM HVORDAN INNOVATIVE SECURITY MANAGER™​ KAN HJÆLPE BEREDSKABER

Med Innovative Security Manager™ får I en enkel softwareplatform, som automatiserer alle aspekter af jeres arbejdsgange i ét vindue, og får dermed mest muligt ud af jeres sikkerhedsinvestinger.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os