Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK
Norsk 110-central besøger tre danske ISM-vagtcentraler

Norsk 110-central besøger tre danske ISM-vagtcentraler

En delegation fra den norske 110-central Rogaland Brann og Redning med base i Stavanger var i slutningen af november på besøg i Danmark. Formålet var bl.a. at opleve, hvordan nogle af vores danske beredskabskunder udnytter de mange muligheder i Innovative Security Manager™.

Besøgene fandt sted på vagtcentralen i Horsens, vagtcentralen hos Trekantområdets Brandvæsen i Fredericia samt den fælles vagtcentral hos Hovedstadens Beredskab/Østsjællands Beredskab. 

Ledelsen på den norske 110-central var på udkig efter inspiration til at forbedre kommunikationen mellem vagtcentral og køretøjer. Det skabte stor interesse for vores ISM-løsning med interGATE4 mobile enheder og et kort baseret på OpenStreetMap (OSM). 

På vagtcentralen i Horsens fik delegationen både en rundvisning i garagerne samt en demonstration af, hvordan man hos Horsens udnyttede den tætte integration mellem ISM og interGATE4 i køretøjerne. 

Horsens demonstrerede blandt andet, hvordan de i ISM løbende kunne tilpasse kortet til at afspejle de lokale trafikforhold. For eksempel ved at angive midlertidige hastighedsgrænser på individuelle vejstrækninger, som efterfølgende ville indgå i ruteberegningen i interGATE. Dermed ville interGATE prioritere en rute, der gik udenom en tætbefærdet bymidte. 

På vagtcentralen hos TrekantBrand i Fredericia var det især behandlingen af alarmer i ISM samt hele den tekniske opsætning, der blev nærstuderet. Serverrummet blev derfor gennemgået og studeret intenst. 

Om Rogaland Brann og Redning 
Rogaland 110-central er kunde hos vores norske partner, AddSecure, som har leveret ISM som alarmmodtagelse hos Rogaland 110. 

Om OpenStreetMap (OSM) 
OSM er et internationalt “open source” samarbejdsprojekt, hvis formål er at skabe et redigérbart kort over verden. 

Om interGATE4 
InterGATE4 er en app til iPad til installation i køretøjer. InterGATE4 gør det muligt at kommunikere, navigere og overvåge ethvert køretøj i ISM. 

For mere information om vores beredskabsløsninger, venligst kontakt: 

Dennis Bang Andersen  
Sales Manager, Public Safety  
5384 1501    
da@innovative.dk

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside