Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

HVORFOR INNOVATIVE?

Innovative har udviklet software indenfor sikrings- og sikkerhedsbranchen siden 1982. Vores platform, Innovative Security Manager™, bliver brugt af kontrol-, vagt- og alarmcentraler, beredskaber, lufthavne og industrielle kunder over hele verden.

Fokus på sikkerhed siden 1982

I mere end 30 år har Innovative udviklet løsninger til at modtage og behandle alle former for alarmer og hændelser til både den private og offentlige sektor.

FIRMAPROFIL

Siden 1982 har Innovative specialiseret sig i at udvikle softwareløsninger til private kontrolcentraler, vagtcentraler og alarmcentraler. I dag er vi en af de førende leverandører af integrerede løsninger til alarmbehandling.

PARTNERE & SAMARBEJDE

Vi samarbejder med en lang række partnere med henblik på at levere de løsninger, som vores kunder forventer. Vi vil gerne udvide vores samarbejde med nye partnere, når en fælles løsning tilføjer værdi for vores kunder.

KARRIERE & JOB

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk og professionelt team med fokus på gennemsigtighed, pålidelig og engagement? Vil du gerne løfte din karriere til det næste niveau i et kreativt og inspirerende miljø baseret på gensidig tillid og respekt? Så er Innovative stedet for dig.

Datablade

Se eller download alle vores faktablade, datablade og cases. Få alle oplysninger og tekniske specifikationer af de forskellige moduler og funktionaliteter inkluderet i vores integrated task & incident management software platform – Innovative Security Manager™.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

    VÆLG SPROG::

    Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

    Kontakt Os