Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Nyt samarbejde med Broadnet

En ny aftale med Broadnet sikrer vores 3CX kunder hurtig og nem installation og en driftsmæssig stabil telefoni-løsning.

I Innovative er vi i disse dage i gang med at formalisere vores samarbejde med Broadnet. Broadnet kan fremover være ansvarlig for driften og vedligeholdelsen af ​​alle 3CX-løsninger leveret med vores ISM-software. Broadnet er en 3CX Platinpartner, og aftalen sikrer vores kunder nem installation og en driftsmæssig stabil og opdateret telefoni-løsning med god support.

Samarbejdet med Broadnets forløber
Samarbejdet med Broadnet (tidligere Kvantel) begyndte for et år siden, da Innovative ønskede at erstatte ISDN og beroNet med SIP-stamteknologi. Dette ønske var ikke uden udfordringer, da de fleste leverandører af SIP-trunk løsninger forkortede de lange DTMF-toner, som gamle sikkerheds- og elevatoralarmer var afhængige af for at kunne fungere. Broadnets forløber, Kvantel, var villige til at udarbejde en løsning til dette, og sammen kom vi frem til en god løsning med vores SW, 3CX og SIP-trunks fra Broadnet sat op med en speciel ”Innovative-profile”.

Fordelene ved den nye løsning
Den Broadnet-løsning, vi i dag tilbyder vores kunder som erstatning for gamle 3CX-installationer, drives af Broadnet og bruger deres SIP-trunks, således at Berofix-kort og ISDN-forbindelser bliver overflødige. Løsningen kan enten leveres på stedet hos kunden eller som en redundant cloud-løsning med SLA. I begge tilfælde sparer kunden penge i forhold til den gamle løsning, mens løsningen i sig selv både er enklere og mere pålidelig.

Innovative vil i fremtiden tilbyde alle kunder med 3CX ver.12 den nye Broadnet-baserede løsning. Derefter vil kunder med en nyere version af 3CX blive tilbudt den nye overgang til Broadnet. Endelig vil det resultere i en færdig pakke med både tekniske specifikation af, hvad der skal gøres og et kommercielt tilbud. På grund af de driftsmæssige forhold i forbindelse med telefoni-løsninger vil alle kunder fremover blive anbefalet en udskiftning.

For mere information, kontakt
Andreas Andersen
Business Development Manager
aa@innovative.dk 
+47 9119 8663

undefined

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside