Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK
Release: Ny version af interGATE

Release: Ny version af interGATE

interGATE4 opdateres til 4.1 og udover opdateringer og tilretninger, er der blevet tilføjet helt ny funktionalitet. Den nye opdatering af interGATE4 er sket i tæt samarbejde med de danske beredskabsbrugere.

InterGATE har siden den første version som hardwareboks været en uundværlig del af udrykningskøretøjernes basisudstyr. Fælles for alle versionerne har været at sikre, at beredskaberne kan navigere deres køretøjer direkte og sikkert til skadestedet.  

Den seneste version, interGATE4, har siden 2017 været i drift flere steder. Samtidig har applikationen kørt testforløb hos flere beredskaber og på baggrund af denne ekstensive afprøvning, er der i samarbejde med beredskaberne specificeret krav til en ny version.  

Ny og forbedret funktionalitet 
Funktionaliteten i interGATE 4.1 er forbedret på en lang række punkter, ligesom der er tilføjet en del ny funktionalitet. For eksempel er kortdelen ændret fundamentalt, således at kort lagres lokalt på iPad’en. Dette sikrer, at kort altid er tilgængeligt, uagtet om der er netværksdækning. Kortet opdateres efter indstillinger i konfigurationen (fx når enheden har wi-fi dækning). 

Navigation og ruteberegning er også blevet opdateret og bliver nu understøttet af en ny avanceret navigationsalgoritme. Udover hastighedsafhængig navigation og zoom på kortet betyder det, at ruteberegningen, på baggrund af valgt navigationsprofil, blandt andet tager hensyn til svingrestriktioner og U-vending. 

Hastigheden for genberegningen er blevet optimeret som i praksis betyder, at navigationen genoptages i løbet af få sekunder, nåen ny rute bliver valgt.  

Som en ny funktion præsenteres brugeren, inden start af navigation, for et overblik over hele ruten. Det betyder, at brugeren nu har overblik over den forventede rute inden navigationen påbegyndes, hvilket er med til at sikre fremkørslen sker optimalt. 

Forbedret brugergrænseflade 
På baggrund af den løbende dialog med brugerne, er brugergrænsefladen ligeledes blevet opdateret på en lang række punkter. Beskeder og navigationsanvisninger er blevet større og mere læselige, og som en del af navigationsanvisningerne bliver der nu vist en pil med angivelse af antal meter til sving nedenunder. Brugerens interaktion med applikationen er blevet optimeret, hvor det blandt andet nu er tydeligt at se, hvilken status der senest er blevet valgt. 

Et andet ønske fra brugerne var muligheden for at kunne dæmpe lysstyrken på skærmen, når interGATE bliver brugt om natten. interGATE 4.1 indeholder derfor en dag-nat funktionalitet, hvor lysstyrken kan dæmpes ved et enkelt tryk. Udover dette specifikke brugerhensyn medvirker dag-nat funktionaliteten også til et lavere strømforbrug. 

interGATE 4.1 forventes at være klar primo februar 2019. Hvis du vil høre mere om den nye interGATE 4.1 kontakt venligst:  

Dennis Bang Andersen  
Sales Manager, Public Safety  
5384 1501    
da@innovative.dk 

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside