Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

VORES HISTORIE​

Innovative Business Software A/S er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 1982.
Siden da har vi udviklet innovative sikkerhedsløsninger og med dem i hånden opbygget en solid og global kundebase.

FULDT FOKUS PÅ SIKKERHED SIDEN 1982

DE TIDLIGE 80’ERE

IBS OG DE FØRSTE SYSTEMER

Innovative Business Software A/S blev stiftet i 1982 med navnet IBS. Formålet var at effektivisere alarmbehandlingen på kontrolcentraler ved hjælp af den nyeste computerteknologi. Ved at hæve produktiviteten markant skabtes et helt nyt marked for kontrolcentralerne, da prisen for en tilslutning kunne sænkes tilstrækkeligt til, at der for alvor kunne sælges tilslutninger til private hjem. Fundamentet for de sidste 25 års konstante vækst i antallet af tilslutninger til kontrolcentraler var skabt.

MIDT 80’ERNE

IBS BLIVER LEVERANDØR TIL ALARMCENTRALEN

PC-ernes indtog i midten af 80-erne skabte grundlaget for udvikling af mere prisbillige systemer. Nu kunne også de mindre installationer høste fordelene ved den nye teknik. IBS fulgte udviklingen og introducerede snart CMS/DOS (PC-Vagtcentralen). Samtidig etableredes et samarbejde med det daværende KTAS omkring modtagelse af alarmer fra Det Offentlige Alarmnet. Det enkle og stabile system sammen med den stigende udbredelse af Alarmnettet sikrede IBS et solidt marked i Danmark.
Vores efterhånden store erfaring med sikkerhedsbranchen medførte også, at vi på daværende tidspunkt overtog systemansvaret for softwaren på det, der dengang hed 000-alarmcentralen i København.

SLUT 80’ERNE

IBS LEVERER STØRRE SYSTEMER OG STØRRE MARKEDER

Udbredelsen af UNIX og programmel til styring af relationsdatabaser i slutningen af 80-erne, skabte helt nye muligheder for udvikling af systemer til de større kunder. IBS’s svar var udviklingen af SBN – Security Business Net – som udover alarmbehandling, service og fakturering, kunne udvides med moduler til håndtering af markedsføring, salg, lagerstyring og meget andet. En komplet IT-løsning til større kontrolcentraler med mange tilslutninger. Det ny system medførte hurtigt tilgang af nye store kunder såvel i Europa som i USA, og vi fandt det nødvendigt at åbne et søsterselskab i Dallas, Texas.

MIDT 90’ERNE

IBS UDVIKLER INTERVIEW – EN MODERNE SOFTWARE TIL MODTAGELSE AF ALARMER

I midten af 90-erne var det tid til at træffe nye valg. Kravet om grafiske brugergrænseflader dominerede. For at få det fulde udbytte af den ny teknologi udvikledes systemet helt fra bunden, så arkitekturen var tilpasset de nye krav og muligheder. Målsætningen var, med udgangspunkt i vores efterhånden mangeårige erfaring, at udvikle et system, der både kunne opfylde små og store kunders behov. Kodeordene var sikkerhed, fleksibilitet og skalérbarhed. Resultatet blev softwaren interVIEW, som blev introduceret i 1998. Vi formåede at opfylde de overordnede mål og systemet har vist sig at være et fantastisk fundament for den videreudvikling, som er nødvendig for at leve op til de uafbrudte ændringer i teknologiske muligheder, forventninger og krav.

1999

​IBS BLIVER INNOVATIVE BUSINESS SOFTWARE A/S (INNOVATIVE)

Som en konsekvens af den nye arbejdsdeling mellem Dallas og København ophørte samarbejdet, og en trofast medarbejderskare overtog i 1999 selskabet i København. IBS blev derved til Innovative Business Software A/S også kaldet Innovative. Kort efter introduceredes en helt ny IT-løsning til Rigspolitiets 112-alarmcentraler, som har medført, at Innovative i dag leverer løsninger til samtlige landets alarmcentraler. De elektroniske udkald fra alarmcentralerne til de enkelte beredskaber har samtidig styrket vores markeded, hvilket igen har medvirket til en stadig mere intensiv videreudvikling af systemet, til glæde for alle vore kunder.
 

2007

Flådestyringsløsning

Flådestyring giver bedre overblik, fremragende alarmbehandling og smidig opgavestyring. På et digitalt kort vises GPS-positioner fra køretøjer, mobil-alarmer og alarmpositioner. Det intuitive design gør det muligt for vagtcentralen at finde et ledigt køretøj tættest på alarmpositionen og sende en køreopgave til bilens GPS navigationssystem. Chaufføren modtager vigtig information om alarmen og navigeres direkte til bestemmelsesstedet – hurtigt og effektivt.

 

2013

Universal Video Platform

Som en reaktion på den forøgede efterspørgsel efter video integration, en Universal Video Platform (UVP) er integreret i vores løsning. UVP kan modtage og integrere videosignaler fra forskellige Video Management System/Network Video Recorders – uafhængigt af fabrikant.

2014

Disponeringssystem til Security Operations Center i Københavns Lufthavn

Innovative vinder udbud om nyt disponeringssystem til Security Operations Center (SOC) i Københavns Lufthavn. Den nye løsning effektiviserer og forbedrer sikkerhedsopgaver- og rutiner i lufthavnen – såvel landside som airside og giver kontrolcentralen det fulde operationelle overblik over bl.a. placering af havnebetjente, modtagelse af alarmer samt automatisk oprettelse af sikkerhedsopgaver og disponering af disse. Kort efter, lancerer vi vores opgave & ressource mobil app for Android™.

 

2016

INTERVIEW BLIVER TIL INNOVATIVE SECURITY MANAGER™ – FREMTIDEN INDEN FOR SIKKERHEDSSOFTWARE

Indarbejdelsen af mange nye og avancerede funktioner i vores standardprodukt, har resulteret i et produkt, der ikke kun understøtter alarmmodtagelse, men som er en fuldt integreret digital platform til styring af vagtvirksomheder i bredere forstand. interVIEW bliver derfor Innovative Security Manager™ (ISM). En platform, der åbner nye muligheder for anvendelse, for kunder med høje krav til kontrol af sikkerhedssituationen.

2017

Innovative åbner et nyt kontor i Norge

På baggrund af vores succes i Danmark, Finland, Norge og Sverige er det vores mål at positionere os selv som den foretrukne leverandør af højteknologiske sikkerhedsløsninger i Norden. Vi har derfor etableret et nyt kontor i Oslo og har udvidet vores team med erfarne fagfolk i for at gennemføre vores strategiske planer.

MERE OM INNOVATIVE​

ORGANISATION

Organisation & Ledelse

JOBS

Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

VORES PARTNERE

Vores samarbejder og partnerskaber

LØSNINGER

Software, services og brancher

VORES FORRETNING

Mere om hvem vi er og hvad vi laver

Faktaark

Se & download faktaark

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

    VÆLG SPROG::

    Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

    Kontakt Os