Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

110-centralen Finnmark med base i Hammerfest i Norge har opgraderet og udvidet ISM med modtagelse af flere nye moderne IP-baserede protokoller til blandt andet automatiske brandalarmer og velfærdsteknologi. Opgraderingen indeholder også en helt ny løsning til cloud-baseret IP-telefoni og SIP-trunks (IP-baserede ”bylinjer”).

Med vores VoIP-modul i ISM og forbindelse til en cloud-baseret løsning til IP-telefoni kan vagtcentralen i Hammerfest nu modtage gamle protokoller (fx CPC, P100, Tunstall) via IP-”bylinjer” baseret på SIP-trunk. Desuden er ISM-løsningen udvidet med den nye IP-baserede protokol SCAIP med tale. Protokollen bruges i øjeblikket i velfærdsteknologi, men også elevatoralarmer kan bruge protokollen til at sende alarmer og tale til en vagtcentral.

Nye krav til teknologien for installationer og udvidelser
Kommunerne i Finnmark har rettet fokus på ny teknologi inden for sundhed og pleje. Dette kræver, at alarmmodtagerne også følger op med nye protokoller. I dette tilfælde er det SCAIP, der gør sig gældende, og denne protokol er specielt designet til at understøtte alarmer i ældreplejen.

Telenor er desuden ved at udfase ISDN ”bylinjer”, hvilket stiller nye krav til teknologi for nye installationer og udvidelser. Innovative har i samarbejde med vores partner Broadnet, som er førende leverandør af fibernet i Norge, oprettet en ren cloud-baseret løsning med 3CX IP-telefoncentral, moderne “bylinjer” over IP (SIP-trunk) samt sikre VPN-forbindelser. En høj grad af sikkerhed er indbygget i en sådan løsning både for at sikre en maksimal oppetid og for at forhindre hacking.

Modtagelse af alarmer fra forskellige producenter
110-centralen benytter vores iVIP-modul til at modtage IP-baserede protokoller som fx SIA DC09. Dette er en ren IP-baseret protokol, der anvendes af en bred vifte af leverandører af alarmoverførsel. I Norge gælder dette især overførsel af automatiske brandalarmer fra erhvervsejendomme, hoteller og boliger, offentlige bygninger og installationer. SIA DC09 er en åben protokol, som gør at 110-centralen, som den første i Norge, nu kan modtage alarmer fra flere forskellige leverandører og producenter.

undefined

Om Finnmark
Finnmark er Norges nordligste fylke (svarende til regionerne i Danmark) og består af i alt 19 kommuner, som ejer 110-centralen i byen Hammerfest. Vagtcentralen kan modtage brand- og tyverialarmer- og nødkald fra flere forskellige producenter. 

Om Broadnet samarbejde
Læs mere om vores partnersamarbejde med Broadnet her.

For mere information, kontakt
Terje Sivertsen
Senior Project Manager
+47 959 000 28
ts@innovative.dk

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
Nyhed

Nyt samarbejde med Broadnet

En ny aftale med Broadnet sikrer vores 3CX kunder hurtig og nem installation og en driftsmæssig stabil telefoni-løsning.

Læs mere
Begivenhed

Brandbefälsmötet 2019

Mød os på den svenske brandkonference, Brandbefälsmötet, den 27.-28. februar

Læs mere
Nyhed

Norsk 110-central besøger tre danske ISM-vagtcentraler

En delegation fra den norske 110-central Rogaland Brann og Redning med base i Stavanger var i slutningen af november på besøg i Danmark. Formålet var bl.a. at opleve, hvordan nogle af vores danske beredskabskunder udnytter de mange muligheder i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Nyt samarbejde med TC Connect muliggør tilslutning til Rakel-nettet

Innovative har indledt samarbejde med TC Connect Sweden AB omkring tilslutning til Rakel-nettet i Sverige.

Læs mere
Begivenhed

Release: Ny version af interGATE

interGATE4 opdateres til 4.1 og udover opdateringer og tilretninger, er der blevet tilføjet helt ny funktionalitet. Den nye opdatering af interGATE4 er sket i tæt samarbejde med de danske beredskabsbrugere.

Læs mere
Nyhed

Tak for besøget på Danske Beredskabers Årsmøde

Vi takker for besøget og den interesse, der blev vist for vores stand under Danske Beredskabers Årsmøde i Odense.

Læs mere
Nyhed

Tips & Tricks

Vidste du, at man fra V3.0 kan sortere rækkefølgen af køfiltre i menuen?

Læs mere
Nyhed

G4S vælger ISM som ny dispatch-løsning

Innovative er glade for at kunne meddele, at G4S Security Services A/S bliver ny kunde af vores dispatch-løsning.

Læs mere
Nyhed

Nyt radio-dispatch-modul

Vores nye radio-dispatch-modul gør Innovative Security Manager™ til den perfekte løsning for offentlige beredskaber og private virksomheder med egen vagtcentral – og med behov for sikker radiokommunikation.

Læs mere
Nyhed

interCDT sikrer korrekt positionering af køretøjer via SINE

Sammenkoblingen mellem Innovative Security Manager™ og Dansk Beredskabskommunikations Centrale Datatjeneste sikrer adgang til alle relevante data for beredskabets ressourcer – også uden ICCS.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

    VÆLG SPROG::

    Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

    Kontakt Os