Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

KØBENHAVNS LUFTHAVN (CPH) BRUGER
INNOVATIVE SECURITY MANAGER™
TIL AT STYRE SIKKERHEDSOPGAVER

Københavns Lufthavns kontrolcentral (CPH Security Operations Center) styrer lufthavnens sikkerhedsopgaver med Innovative Security Manager™.

Udfordringen
Igennem de senere år har Københavns Lufthavn (CPH) oplevet en kraftig vækst i passagerantallet. Sammen med indførslen af nye lovkrav blev det derfor vigtigt for CPH at implementere en ny sikkerhedsplatform, der kunne effektivisere og forbedre sikkerhedsopgaver- og rutiner i lufthavnen – såvel landside som airside.

CPH ledte efter en løsning, der kunne give deres kontrolcentral det fulde operationelle overblik over bl.a. placering af havnebetjente, modtagelse af alarmer samt automatisk oprettelse af sikkerhedsopgaver og disponering af disse. Alt sammen i realtid.

Desuden ønskede CPH en mere effektiv indsamling og dokumentation af data.

Løsning
Efter implementering af Innovative Security Manager™ kan CPH nu oprette og planlægge opgaver og efterfølgende manuelt eller automatiskt disponere disse til en eller flere havnebetjente (via en mobil enhed).

Dette sikrer CPH det fulde operationelle overblik over samtlige sikkerhedsrelaterede aktiviteter i lufthavnen 24/7/365.

Derudover optimerer ISM opgave- og ressourcestyringen ved at indberegne forskellige parametre under disponering som for eksempel opgaveprioritet, tilgængelige havnebetjente, nærmest havnebetjent osv.

 

Innovative Security Manager™ funktioner:

 • Opgave- og ressourcestyring
 • Rapporteringssystem
 • Interaktivt kort
 • Robuste, mobile enheder med ISM app til Android™
 • Indendørspositionering via indendørs wi-fi
 • Integration til eksisterende VHF-radiosystem

Resultater
Innovative Security Manger har givet Københavns Lufthavn et levende overblik over alle alarmer, hændelser, opgaver og havnebetjente – både landside og airside. Derudover har Københavns Lufthavn reduceret responstiderne ved hurtigt at kunne allokere de nærmeste havnebetjente til en given opgave eller alarm – både indendørs (wi-fi) og udendørs (GPS).

Vi har i mange år oplevet en kraftig vækst både i antal passagerer og nye lovkrav. Vi valgte Innovative Security Manager™, fordi vi gerne ville øge kapaciteten i vores kontrolcenter (Security Operations Center) bl.a. ved at kunne automatisere planlægningen og disponeringen af opgaver og ved automatisk at kunne bestemme den nærmeste havnebetjent til en given opgave – både indendør og udendørs.

Johnnie Müller
Sikkerhedschef i Københavns Lufthavn

FOR MERE INFORMATION

Venligst kontakt Sales Director Pekka Uutela

INNOVATIVE SECURITY MANAGER™ ER DEN SIKRE PLATFORM TIL AT HÅNDTERE KRITISKE SIKKERHEDSOPGAVER

Innovative Security Manager kan med fordel implementeres i lufthavne. Læs mere om de funktioner og fordele, der gør Innovative Security Manager til den foretrukne løsning for lufthavne.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os