Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

TIPS & TRICKS: Udfør “Windows-kommandoer” direkte fra punkter på kortet

Hvert punkt på kortet har – udover XY-koordinater og en visuel fremstilling (fx rød prik) – flere egenskaber. En af disse gør det muligt at udføre en “Windows-kommando” (fx åbne et PDF-dokument eller en hjemmeside) direkte fra punktet på kortet.

På kortet kan man oprette separate kortlag, som hver især består af et eller flere punkter. På den måde kan man for eksempel oprette et kortlag, der viser placeringen af hjertestartere, et med telefonmaster, et med skoler, et med brandhaner, et med videokameraer osv.


undefined

Hvert punkt har et sæt egenskaber, som – udover længde- og breddegrad – omfatter en kort beskrivelse af punktet (der bliver vist i et pop op-vindue, når man holder markøren over punktet) og et datointerval (valgfrit “gyldig fra og til”).

Derudover er der et felt, der hedder “Kør program”. Det er her, man indtaster den ønskede Windows-kommando, som man vil udføre fra punktet. Kommandoen gør det for eksempel muligt at åbne filer på computeren, filer på netværket, en hjemmeside, oprette en e-mail og meget mere – alt sammen direkte fra punktet på kortet.

Lad os for eksempel sige, at en skoleklasse skal overnatte på en skole. I den forbindelse kan man have modtaget et PDF-dokument med information omkring overnatningen med telefonnumre osv. 

undefined

Hvis operatøren derefter får behov for at kontakte skoleklassen eller vide mere om arrangementet, så kan operatøren hurtigt åbne PDF-dokumentet direkte fra punktet ved at trykke Ctrl+højreklik og “udføre” Windows-kommandoen:

undefined

… som derefter åbner PDF-filen:

undefined

På samme måde kunne man for eksempel indsætte et link til skolens hjemmeside….

undefined

undefined

… eller et billede af skolen…

undefined

undefined

… eller oprette en -mail til skoleinspektøren…

undefined

undefined

… og meget, meget mere…

For mere information om de mange muligheder med at udføre Windows-kommandoer direkte fra punkter på kortet så se Administratormanualen under “Redigere Punkter & Kortlag”.

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside