Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Opgave- og Ressourcestyring

Vi lancerer et Opgavemodul, som gør det muligt at oprette forskellige opgaver og derefter tildele disse til en eller flere Globale Enheder.

Vi lancerer et Opgavemodul, som gør det muligt at oprette forskellige opgaver og derefter tildele disse til en eller flere Globale Enheder.

Med det nye Opgavemodul kan man oprette forskellige former for opgaver for eksempel:

 • Planlagte opgaver (fx rundering af Bygning A hver mandag kl. 13:00)
 • Ad-hoc opgaver
 • Følgeopgaver

Når tidspunktet for den planlagte opgave oprinder, så dukker opgaven op i oversigten over de planlagte opgaver, som endnu ikke er aktiverede. Operatøren kan derefter behandle opgaven som enhver anden alarm/opgave.

Den automatiske disponering er meget avanceret og bliver bl.a. styret af vores nye håndtering af instrukser (se anden artikel om disse). Det gør det bl.a. muligt at generere alarmer på baggrund af hændelseskoder og oprette udtryk, der afgør hvilke Globale Enheder, der er bedst egnede til den bestemte opgave på baggrund af fx vagtskema eller afstand til opgaven.

Ved hver opgave kan man også tilføje en “advisering”, som automatisk sender en besked til den Globale Enhed et givent antal minutter før selve opgaven bliver aktiveret.

Man kan også tilføje et “tilfældighedsinterval” til opgaven. Det betyder, at Innovative Security Manager™ (ISM) automatisk genererer det beregnede begyndelsestidspunktet indenfor det planlagte begyndelsestidspunkt plus tilfældighedsintervallet, således at identiske opgaver begynder på vilkårlige tidspunkter (indenfor det tilladte tilfældighedsinterval).

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
VIL I VIDE MERE?
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside