Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Lancering af vores nye video

Vi lancerer en ny video, der skal give et hurtigt overblik over nogle af de mange muligheder, der ligger i Innovative Security Manager™.

Den nye video viser nogle af mulighederne i ISM-platformen, som blandt andet gør det muligt at oprette, planlægge, aktivere og styre alle former for opgaver – alt lige fra sikkerhedsrelaterede opgaver til generel vedligeholdelse – i en og samme platform.

ISM udgør kernen i ethvert kontrolrum, som modtager og behandler alarmer og opgaver for at optimere sikkerhed og drift. Fra kontrolrummet kan operatøren tildele enhver form for alarm eller opgave til personale eller køretøjer. Omvendt kan personalet via deres mobiltelefon selv hurtigt indrapportere eventuelle uregelmæssigheder til efterfølgende opfølgning.

Vores video platform gør det muligt at modtage videosignaler og anvende interaktive plantegninger. Man kan også kommunikere med personalet via vores interaktive kort. Her kan man også se personalets positioner og status – selv på forskellige etager indenfor i bygninger.

Alle signaler, begivenheder og hændelser logges automatisk og kan nemt eksporteres til for eksempel yderligere analyse og indrapportering til myndigheder. Derudover giver rapportmodulet mulighed for automatisk at planlægge, generere og sende rapporter.

Innovative Security Manager™ er udviklet til at håndtere enhver form for alarm samt styre enhver form for opgave indenfor en bred vifte af segmenter. Disse segmenter har dog det til fælles, at de alle kræver det fulde overblik over sikkerhed og drift – til enhver tid.

Vores kunder omfatter bl.a. politiet, kontrolcentraler, offentlige beredskaber, forsvaret, private virksomheder, universiteter og kritiske infrastrukturer.

Vores nye video kan ses på Innovatives hjemmeside, vores YouTube-kanal og vores Facebook- og LinkedIn-profiler.

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside