interCDT sikrer korrekt positionering af køretøjer via SINE

Cookie information
This website uses cookies. Read more.the policy.
ACCEPTER OG LUK
Resultaterne vil blive vist her, skal du skrive en søgetekst

interCDT sikrer korrekt positionering af køretøjer via SINE
 

Sammenkoblingen mellem Innovative Security Manager™ og Dansk Beredskabskommunikations Centrale Datatjeneste sikrer adgang til alle relevante data for beredskabets ressourcer – også uden ICCS.

Korrekt positionering af køretøjer direkte via SINE er kritisk for et moderne beredskab. Innovative Security Manager™ (ISM) sikrer netop dette via vores nye modul, interCDT. 

Som navnet antyder, så sørger interCDT for integrationen mellem ISM og DBK’s Centrale Datatjeneste på SINE - i daglig tale kaldet CDT. interCDT sikrer, at positioner og statusbeskeder fra køretøjer bliver modtaget på vagtcentralen – vel og mærke uden nødvendigvis at have en ICCS. 

Alle beredskabers køretøjer er - via deres SINE-radioer - positioneret igennem SINE, som lagrer positionerne centralt i SINE’s MotoLocator-database. 

Det pågældende beredskab har rettigheder til at se data for egne køretøjer, og via interCDT betyder det, at alle positioner bliver vist i realtid i Innovative Security Manager™. Dette gør det samtidig muligt at dele overblikket imellem beredskaber, som på den måde kan danne grundlag for et samarbejde omkring disponering. 

interCDT kan også modtage “rigtige” SINE-statusmeddelelser, som automatisk bliver logget på køretøjet på vagtcentralen. Dette sker uafhængigt af hvilken type af mobil-app, der måtte sidde i køretøjet, idet det er selve SINE-radioen i køretøjet, der sender denne status. 

Alle statusbeskeder bliver logget på køretøjet og efterfølgende brugt som grundlag for den afsluttende rapportering fra ISM til ODIN. 

Alle ISM-vagtcentraler kan bruge interCDT. Det eneste krav er, at beredskabet er registreret hos DBK. 

For mere information omkring interCDT kontakt venligst  

Sales Manager, Public Safety undefined
Dennis Bang Andersen  
+45 5384 1501   
da@innovative.dk 

VIL I VIDE MERE?
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

VÆLG SPROG:

Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev

Du kan altid afmelde, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Kontakt Os

RING TIL OS PÅ 3373 4000, eller

Gå til vores kontaktside