Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK
interCDT sikrer korrekt positionering af køretøjer via SINE

interCDT sikrer korrekt positionering af køretøjer via SINE

Sammenkoblingen mellem Innovative Security Manager™ og Dansk Beredskabskommunikations Centrale Datatjeneste sikrer adgang til alle relevante data for beredskabets ressourcer – også uden ICCS.

Korrekt positionering af køretøjer direkte via SINE er kritisk for et moderne beredskab. Innovative Security Manager™ (ISM) sikrer netop dette via vores nye modul, interCDT. 

Som navnet antyder, så sørger interCDT for integrationen mellem ISM og DBK’s Centrale Datatjeneste på SINE – i daglig tale kaldet CDT. interCDT sikrer, at positioner og statusbeskeder fra køretøjer bliver modtaget på vagtcentralen – vel og mærke uden nødvendigvis at have en ICCS. 

Alle beredskabers køretøjer er – via deres SINE-radioer – positioneret igennem SINE, som lagrer positionerne centralt i SINE’s MotoLocator-database. 

Det pågældende beredskab har rettigheder til at se data for egne køretøjer, og via interCDT betyder det, at alle positioner bliver vist i realtid i Innovative Security Manager™. Dette gør det samtidig muligt at dele overblikket imellem beredskaber, som på den måde kan danne grundlag for et samarbejde omkring disponering. 

interCDT kan også modtage “rigtige” SINE-statusmeddelelser, som automatisk bliver logget på køretøjet på vagtcentralen. Dette sker uafhængigt af hvilken type af mobil-app, der måtte sidde i køretøjet, idet det er selve SINE-radioen i køretøjet, der sender denne status. 

Alle statusbeskeder bliver logget på køretøjet og efterfølgende brugt som grundlag for den afsluttende rapportering fra ISM til ODIN. 

Alle ISM-vagtcentraler kan bruge interCDT. Det eneste krav er, at beredskabet er registreret hos DBK. 

For mere information omkring interCDT kontakt venligst  

Sales Manager, Public Safety undefined
Dennis Bang Andersen  
+45 5384 1501   
da@innovative.dk 

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside