Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK
Integration til økonomistyringssystemer

Integration til økonomistyringssystemer

Med større enheder og flere opgaver er behovet for rapportering til løn- og faktureringssystemer vokset hos alle beredskaber. Innovative Security Manager™ kan nu gøre dette automatisk via integration til Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Igennem de seneste år har mange beredskaber oplevet et stigende antal papirgange i organisationen. Dette er som følge af sammenlægningerne i 2016, større enheder samt et større antal af oftest meget forskellige opgaver. Opgaverne spænder fra 1-1-2 og ABA-alarmer til slukkereftersyn og assistance til hjemmepleje ifm. løft samt vægtertjeneste på lokale skoler og udbringning af hjælpemidler til borgerne. Uanset type og karakter af opgaven er der et behov for at fakturere og administrere løn for hver enkelt opgave. 

I dag håndteres rapporteringen på de fleste vagtcentraler med Excel-ark og gule sedler, som håndbæres mellem vagtcentral, udførende personale og administration. Disse arbejdsgange indebærer risiko for fejl, og udover at de mange sedler har det med forsvinde, er det utroligt tidskrævende for personalet på vagtcentralen at udarbejde et rapporteringsgrundlag. Tid som kunne bruges langt bedre på at løse vagtcentralens kerneopgaver.  

Automatisk afrapportering af opgaver
For at optimere disse arbejdsgange har Innovative udviklet en integration mellem Innovative Security Manager™ (ISM) og Microsoft Dynamics NAV (Navision), som automatiserer afrapporteringen af opgaverne direkte fra ISM til Navision. 

Integrationen er baseret på vores fleksible Data Management Interface (DMI), som er vores standard API. DMI sørger for, at alt relevant data automatisk bliver sendt til fakturering og lønstyring, så snart opgaven eller hændelsen bliver oprettet i ISM. DMI kan desuden integrere til andre økonomistyringssystemer (fx Prisme). 

undefined

Innovative er i øjeblikket ved at implementere løsningen hos to beredskaber. Målet er at mindske papirarbejde, effektivisere personalets tid samt reducere antallet af fejl. Særligt er der fokus på af reducere fejl, da fakturering af alle opgaver på korrekt grundlag har stor betydning for administrationen.      

ISM er et naturligt omdrejningspunkt på vagtcentralen i forhold til at administrere opgaverne, da det danner grundlag for opgavernes udførelse og afslutning.  

For at høre mere om integration til netop jeres økonomistyringssystem, kontakt venligst:  

Dennis Bang Andersen  
Sales Manager, Public Safety 
+45 5384 1501  
da@innovative.dk

 

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside