Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

Innovative udpeger ny CEO

Efter 23 år som CEO for Innovative har Jens Middelbo Outzen besluttet nu at fokusere på videreudvikling af kunde-og øvrige forretningsrelationer på det internationale marked.

Innovative er inde i en rivende udvikling med fokus på udbredelse af vores løsninger på det internationale marked. I 2017 blev der foretaget betydelige investeringer i opbygning af salgsselskaber i Norge og Sverige, og fortsat produktudvikling af vores løsninger til udvidet anvendelse hos en stadig større kundegruppe.

Rolleskiftet gennemføres for at få det maksimale udbytte af Jens Middelbos mangeårige erfaring med internationalt salg og Harald Rønnings tilsvarende langvarige erfaring med succesfuld opbygning og ledelse af nordiske virksomheder. Udover fokuseringen på den internationale forretningsudvikling vil Jens tillige bruge sin langvarige erfaring med ledelse af Innovative til at støtte Harald mest muligt gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Jens Middelbo Outzen, Director of International Business Development, forklarer: “Harald Rønning bringer årtiers erfaring fra ledelse af nordiske virksomheder indenfor sikkerhedsbranchen ind i Innovative. Harald har i det sidste år været ansat som CEO i Innovative Norge. Tidligere var Harald en af grundlæggerne af Safetel Group, hvor han bestred posten som CEO i mere end 15 år. Harald har arbejdet i sikkerhedsbranchen siden de tidligere 80’ere. Tillige har Harald erfaring som Senior Account Manager i telecom-industrien i Norge gennem sin ansættelse i Telenor, hvor han havde ansvaret for nogle af de største kunder. Udover Haralds mange erfaringer fra sit tidligere virke, har jeg gennem det seneste år opnået et meget tæt og tillidsfuldt samarbejde med Harald, hvorfor jeg trygt overlader det overordnede ansvar for Innovative. Jeg ser frem til skiftet og glæder mig rigtig meget til at kunne bruge mere tid sammen med vores kunder og partnere, og derigennem medvirke til vores fortsatte vækst”.

Harald Rønning, CEO: “Gennem mit tidligere virke som CEO i Safetel blev jeg bekendt med Innovative som et spændende og innovativt selskab med en stærk markedsposition i en spændende niche i sikkerhedsindustrien i Danmark, og et potentiale for at opnå samme stærke position i hele Norden, og videre ud i Europa. Det er spændende at være med til at udvikle Innovative videre. Efter et år i selskabet er jeg yderligere styrket i troen på en stærk fremtid for Innovative, og jeg ser frem til at bidrage til den videre vækst og udvikling”.

        undefined

                                         Harald Rønning, Innovatives nye CEO

Læs mere

Nyhed

Ny adm. direktør i Innovative

Lars Nygaard er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Innovative Business Software A/S. Lars kommer fra j2 Global inc., hvor han var General Manager for Europa og administrerende direktør for en række opkøbte virksomheder. De seneste 15 år har Lars haft forskellige lederstillinger bl.a. hos Microsoft.

Læs mere
Begivenhed

Innovative brugerseminar 2019

Kom med på brugerseminar og få indblik i de nyeste funktioner og moduler i Innovative Security Manager™.

Læs mere
Nyhed

Flådemodul med interGATE4

Vi har lavet en kort video, der viser nogle af de mange muligheder i integrationen mellem Flådemodulet (på centralen) og interGATE4 (i køretøjer).

Læs mere
Nyhed

TIPS & TRICKS: URL-oversigt

Nogle alarmer medsender såkaldte “URL’er” (engelsk: Uniform Resource Locator) – ofte i form at et hyperlink (“https://…”), der linker til et billede eller videoklip på en hjemmeside på internettet. Nogle alarmforløb (hændelser) indeholder mange forskellige logninger (fx indkommende logninger med URL’er, ISM systemlogninger og operatørlogninger). Med mange indgange i alarmloggen kan det derfor være tidskrævende […]

Læs mere
Nyhed

AVARN Security i Finland vælger ISM

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018 blev Innovative Security Manager™ valgt som den primære alarmbehandlingsplatform.

Læs mere
Nyhed

NBLF Generalforsamling og Brandmesse i Norge

I maj 2019 afholdte det norske beredskabsforbund (Norsk Brannbefals Landsforbund, NBLF) deres årlige generalforsamling og brandmesse. I den forbindelse præsenterede vi vores to spritnye ISM-løsninger som implementeret hos Rogaland 110 og Finnmark

Læs mere
Nyhed

Innovative Technical Service Bulletin (ITSB)

Som et nyt initiativ lancerer Innovative en teknisk Service Bulletin (ITSB). Formålet er at holde vores kunder løbende opdateret med teknisk information (fx publicering af release notes) vedrørende Innovative Security Manager™.  Den første SB blev sendt rundt 29. april. Hvis du ikke har modtaget denne, så check venligst din spam-mappe (fx “Uønsket mails” i Outlook).  […]

Læs mere
Nyhed

Velkommen til vores nye medarbejder

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Sarah Hald Rasmussen, som bliver en del af vores projektledelsesafdeling.

Læs mere
Nyhed

Innovative leverer ISM-løsning til Sector Alarm Frankrig

Sector Alarms nylige køb af selskabet Afone Sécurité i Nancy, Frankrig har resulteret i endnu en europæiske ISM-installation hos vores norske kunde.

Læs mere
Nyhed

Opgradering og udvidelse af 110-centralen for Finnmark i Norge

110-centralen for Finnmark opgraderer til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.

Læs mere
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

  VÆLG SPROG::

  Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

  Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

  Kontakt Os

  RING TIL OS PÅ 3373 4000, ELLER

  Gå til vores kontaktside