Oplysninger om cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere.politikken.
ACCEPTER OG LUK

AVARN SECURITY I FINLAND VÆLGER INNOVATIVE SECURITY MANAGER™

Efter fusionen af de to finske sikkerhedsvirksomheder AVARN Security Oy og Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy i oktober 2018, var det nødvendigt at kombinere de to virksomheders alarmbehandlingsplatforme.

Udfordringen

For at forstå AVARN Security Oys udfordring er vi nødt til at gå tilbage til Prevent 360s historie. Den går tilbage til Engel Security og ISS Services. I juni 2014 købte ISS Engel Security for at kunne levere flere tjenester til en større kundebase. I 2016 besluttede ISS sig imidlertid for at koncentrere sig om deres kerne kerneforretning: ejendoms- og rengøringsservice og frasolgte sikkerhedsafdelingen til Intera Partners. Prevent 360 var dermed fra starten født som en solid aktør i den finske sikkerhedsbranche.

AVARN Security Oy var fast besluttet på at etablere aktiviteter på det finske sikkerhedsmarked og købte derfor Prevent 360 i oktober 2018. Efter overtagelsen var det nødvendigt at kombinere de to virksomheders alarmbehandlingsplatforme og AVARN Security valgte Innovative Security Manager™ (ISM) som deres primære alarmbehandlingsplatform.

Løsning

AVARN valgte Innovative Security Manager™, som deres primære incident management platform. Før fusionen anvendte AVARN Safecon som deres primære platform. En smart softwareløsning overførte imidlertid automatisk alle relevante data til ISM. ISMs automatiske overførsel var derfor den vigtigste fordel for AVARN.

Innovative Security ManagerTM funktioner

  • GuardTools dispatch
  • Auto-instrukser: SMS-module

Resultater

Den automatiske overførsel sparede personalet for meget tid – tid som personalet ellers skulle have brugt på manuelt at oprette installationer, paneler, zoner osv.

Som AVARN Securitys eneste alarmbehandlingsplatform behandler ISM derfor nu tusindvis af alarmer og opgaver fordelt på tusindvis af installationer, disponering af personale og køretøjer og meget mere – alt sammen fra en enkelt kontrolcentral.

FOR MERE INFORMATION

Venligst kontakt Sales Director Pekka Uutela

LÆS MERE OM HVORDAN INNOVATIVE SECURITY MANAGER™​ HJÆLPER KONTROLCENTRALER

Med Innovative Security Manager™ får I en enkel softwareplatform, som automatiserer alle aspekter af jeres arbejdsgange i ét vindue, og får dermed mest muligt ud af jeres sikkerhedsinvestinger.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER, CASES, TRENDS OG VIDEN OM SIKKERHED I DIN INDBAKKE

    VÆLG SPROG::

    Du har nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev.

    Kontakt Os